dilluns, 31 de gener del 2022

Coneixem el món que ens envolta.












 Aquest principi de trimestre ens ha tocat treballar el projecte de ciències El món que ens envolta.


Abans de començar el projecte, els nins i nines de 5è varen fer un petit qüestionari per tal de poder identificar els seus coneixements previs. En aquest qüestionari es demanava per alguns conceptes que s’havien de treballar. Per sort, la majoria dels alumnes no sabien molt bé què volien dir els conceptes que apareixien en aquell qüestionari, i això era una sort; ens obria moltes possibilitats i sobretot moltes coses per aprendre!


Una vegada identificats aquests coneixements, ens vàrem posar a per feina. Conèixer i saber definir els conceptes que no havien conegut. Varen poder veure uns vídeos que els vàrem preparar que els va ajudar a entendre millor aquests conceptes i entendre més el projecte que haviem de realitzar.

Satèl·lits, galaxies, pols, meridians, equador, moviment de rotació, translació etc. Ells sabien algunes coses damunt aquest tema però aquest projecte ens està ajudant a profunditzar i coneixer moltes més coses damunt el nostre Sistema Solar, la nostra galaxia i sobretot sobre el nostre planeta.


Ara, una vegada hem entés tots els conceptes principals del tema, esteim elaborant, per grups, unes maquetes que ens ajudin a veure més clar tots aquests conceptes i una vegada acabades, prepararem una petita presentació per mostrar-ho als companys i millorar les aptituds a l’hora de xerrar en públic, cosa que també és molt important i que els ajudarà a un futur a ser millors comunicadors.

Com veis, en un petit projecte del Sistema Solar i el nostre planeta, englobam moltes altres coses que ens ajudaran a creixer com a persones.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada